MENU

mobilicon.png törökbálinti szalon:
+06 30 264 5893

Tradicionális thai láb- és talpmasszázs

A talpunk, testünk térképe.thai-lab-es-talp-masszazs-1.jpg Keleten nagy gondot fordítanak a talp masszírozására, ami elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez.

 

A talpunk az a testrészünk, amit minden nap folyamatos terhelésnek teszünk ki, ezért több figyelmet kellene fordítanunk a regenerálására. Ha fáj egy testrészünk, a talp reflexológiás kezelésével tudjuk a fájdalmat enyhíteni, vagy akár megszüntetni. A talpon megtalálható akupunktúrás pontok megegyeznek a testünk energiavonalán lévő pontokkal.

 

Mthai-lab-es-talp-masszazs-2.jpgasszázs során a terapeuta a megfelelő pontok nyomásaival éri el a kívánt hatást, hasonlóan a tradicionális thai masszázs fogásaihoz. A thai talpmasszázs során nem csak a talpat, hanem a lábszárat is egészen a térdig átmasszírozzák, fokozva a belső szervek helyes működését, elősegítve a szervezet helyes energia áramlását.

 

Ha valamely szervünk, vagy testrészünk megbetegszik, akkor a talpunkon az adott testrészhez tartozó pont, nyomásra érzékeny, fájdalmas lesz. Ilyenkor ezeken a területeken apró csomókat lehet érezni, melyek masszázs során ropognak, kellemetlen, szúró fájdalommal járnak. Ezen csomók kiváltó okai a felgyülemlett húgysav, vagy más salakanyagok lerakódása. A rendszeres thai talpmasszázs magas fokú méregtelenítő hatása következtében felgyorsítja ezeknek az anyagoknak a kiürítését.

 

A masszázst egy thai-lab-es-talp-masszazs-3.jpgerre a célra kialakított speciális fa pálcikával végzik, a belső szerveinkkel kölcsönhatásban lévő reflexológiás pontok hatékonyabb stimulálása érdekében. Tünetek, okok alapján célzott kezelést is lehet végezni.

 

A thai talpmasszázs hatékonyan hat:

  • a belső szervek funkcionális zavaránál
  • anyagcserezavaroknál
  • serkenti a hormontermelést
  • kedvezően hat légzőszervi, vese, hólyag panaszoknál
  • enyhíti az emésztési zavarokat
  • pajzsmirigy problémáknál, tarkó fájás esetén
  • immunrendszer erősítő

 

Lelkünkre is pozitívan hat, megszabadít szorongásos állapottól, oldja a feszültséget, segítség lelki fájdalom esetén is.

 

thai-lab-es-talp-masszazs-4.jpg

thai-lab-es-talp-masszazs-5.jpg

thai-lab-es-talp-masszazs-6.jpg

thai-lab-es-talp-masszazs-7.jpg thai-lab-es-talp-masszazs-8.jpg

thai-lab-es-talp-masszazs-9.jpg